Virksomheden

CPH:RIDE har eksisteret siden 2015 og har siden starten haft fokus på at levere kvalitetsrideture for mindre grupper og alle niveauer samt en-til-en rideterapi for både børn og voksne. Siden er forretningen vokset og vi tilbyder i dag også trækture for børn / ponytræk, Leg & læring og børnefødselsdage. Vi tæller fire rutinerede medarbejdere og 16 ligeså rutinerede islandske heste samt to shetlændere.

Vores heste

Vi bruger udelukkende vores egne håndplukkede islandske heste, som har et roligt og omsorgsfuldt gemyt. De egner sig specielt godt til rideterapi, leg & læring for børn og turridning i alle niveauer. De kan godt komme fremad, hvis rytteren vil det 🙂

Ligesom vi har stort fokus på at levere en god oplevelse for vores besøgende, betyder det også meget for os, at vores heste har det godt – og det har de. De har en god opbygget muskulatur, får jævnligt osteopati, har en ugentlig fridag og vi sørger generelt for, at de ikke lider overlast og har et godt hesteliv – både for sig selv og sammen med os mennesker.

Medarbejdere

Lenna Heinrichs

Elsker saunagus, crossfit -og ikke mindst at arrangere events!
Grundlægger, ejer & rytter gennem 30 år.
Uddannet Rideterapeut & pædagog. Mange års erfaring fra døgninstitutioner.
Læs mere her

Mette Wied

Turguide.
Uddannet rideterapeut.

Anne Winther

Turguide
-primært i weekenden.

Helena Winther

Turguide i weekenden.
Naturglad og kreativ lærerstuderende. Når Helena ikke sidder på en hest vil hun helst på vandretur, tegne, og læse skønlitteratur. Helena har redet fra barnsben, og selvom hun har redet både dressur og spring, har det altid været hyggen omkring hestenes væsen og naturen der trækker mest.

“Bette”

Turguide & ridelære.